Ring til os på: 22 29 24 76

Du kan også få en lakering med Shellac, en lak der er kombineret med gelé, giver den unikke, smukke holdbarhed og højglans i op til 21 dage. Så hvis du er træt af tørretiden ved almindelig lak, og træt af at de falmer i farven, knækker og krakelerer kan Shellac være en mulighed.

CND er verdens førende og mest trendsættende indenfor negle, negledesign samt neglepleje. Derfor er du sikret høj kvalitet og lang holdbarhed med løsninger, der er specielt skræddersyet til netop dig og dine negle.

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger indenfor pleje af din egne negle og det er kun fantasien der sætter grænser.

Shellac siger farvel til fortiden og goddag til fremtiden.

Shellac kan nemt tages af på 15 minutter og ødelægger ikke naturneglen nedenunder, da der hverken skal files på neglen før eller efter endt behandling.

Pil, riv eller fil ALDRIG din Schellac af, da du vil kunne komme til at beskadige dine egne naturlige negle, hvilket vil resultere i tynde og beskadigede negle.

Du kan også selv tage din Shellac af med Shellac Remover Kit som kan købes i klinikken med vejledning.

Se alle vores Shellac behandlinger samt priser her
 

Silke Skincare
Hundige Strandvej 205
2670 Greve
Tlf: 22 29 24 76
Mail:kristina_palskov@hotmail.com

Nyheder

Lash Lift på vej!🙌🏼😍 Permanent bukkede vipper er en vildt populær behandling grundet resultatet og holdbarheden. Holder i op til 6 uger og du kan roligt ligge din vippebukker langt væk.😍❤️ #silkeskincare #beauty #kosmetologgreve #lashlift #longlashes #lashes ... See moreSee less

Vis på Facebook

Retning + farvning af bryn 189kr. #browsonfleek #brows #kosmetologgreve #silkeskincare ... See moreSee less

Vis på Facebook