Ring til os på: 22 29 24 76

Du kan også få en lakering med Shellac, en lak der er kombineret med gelé, giver den unikke, smukke holdbarhed og højglans i op til 21 dage. Så hvis du er træt af tørretiden ved almindelig lak, og træt af at de falmer i farven, knækker og krakelerer kan Shellac være en mulighed.

CND er verdens førende og mest trendsættende indenfor negle, negledesign samt neglepleje. Derfor er du sikret høj kvalitet og lang holdbarhed med løsninger, der er specielt skræddersyet til netop dig og dine negle.

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger indenfor pleje af din egne negle og det er kun fantasien der sætter grænser.

Shellac siger farvel til fortiden og goddag til fremtiden.

Shellac kan nemt tages af på 15 minutter og ødelægger ikke naturneglen nedenunder, da der hverken skal files på neglen før eller efter endt behandling.

Pil, riv eller fil ALDRIG din Schellac af, da du vil kunne komme til at beskadige dine egne naturlige negle, hvilket vil resultere i tynde og beskadigede negle.

Du kan også selv tage din Shellac af med Shellac Remover Kit som kan købes i klinikken med vejledning.

Se alle vores Shellac behandlinger samt priser her
 

Silke Skincare
Hundige Strandvej 205
2670 Greve
Tlf: 22 29 24 76
Mail:kristina_palskov@hotmail.com

Nyheder

Silke Skincare har delt Radio24syvs 24syv Morgen.

Radio24syv
... See moreSee less

'Man skal IKKE begynde at aflive et dyr selv.' Dyrenes Beskyttelse anslår, at op imod hver femte kører videre, efter de har ramt et dyr med deres bil - uden at tjekke, om dyret er kommet til skade eller er dødt. Men hvad skal man egentlig præcist foretage sig, hvis man rammer et dyr?

Silke Skincare har delt Den Store Forskel af Dyrenes Beskyttelses billede. ... See moreSee less

Dit valg gør en forskel 💚 Som forbruger er det ikke ligegyldigt, hvad du putter i kurven. Dine indkøbsvalg er med til at bestemme mere end aftenens menu. Husk derfor dyrevelfærden, når du skal handle ind til påsken. Mærket "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse" er din garanti for bedre dyrevelfærd!

Vis på Facebook