Ring til os på: 22 29 24 76

Lash Lift - Permanent vippebuk

Har du ikke mod på et sæt EyeLash Extensions, har du så nogensinde overvejet et Lash Lift?

Lash Lift er til dig der fortrækker det lidt mere naturlige. Det er et permanent buk af dine egne vipper.

En mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.


Denne metode er meget skånsom og behagelig, så gem din vippebukker langt væk og få et Lash Lift i stedet.


Dine vipper gives et nænsomt buk ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg.  Vipperne løftes forsigtigt op og fæstnes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permanent gel . Efter nogle minutter neutraliseres permanent gelén og vipperne frigøres fra silikonen og afrenses. Behandlingen tager ca. 45 min. For at give det bedste resultat anbefales det at vipperne farves samtidig.

 
HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup nedsætte holdbarheden. Det anbefales at vipperne ikke udsættes for vand, damp, sauna, træning mm. de første 24 timer efter behandlingen. 
Vejledning udleveres efter behandling.

Pris:

Lash Lift inkl. farve kr. 479
Lash Lift uden farve kr. 379
 

Silke Skincare
Hundige Strandvej 205
2670 Greve
Tlf: 22 29 24 76
Mail:kristina_palskov@hotmail.com

Nyheder

Silke Skincare har delt Radio24syvs 24syv Morgen.

Radio24syv
... See moreSee less

'Man skal IKKE begynde at aflive et dyr selv.' Dyrenes Beskyttelse anslår, at op imod hver femte kører videre, efter de har ramt et dyr med deres bil - uden at tjekke, om dyret er kommet til skade eller er dødt. Men hvad skal man egentlig præcist foretage sig, hvis man rammer et dyr?

Silke Skincare har delt Den Store Forskel af Dyrenes Beskyttelses billede. ... See moreSee less

Dit valg gør en forskel 💚 Som forbruger er det ikke ligegyldigt, hvad du putter i kurven. Dine indkøbsvalg er med til at bestemme mere end aftenens menu. Husk derfor dyrevelfærden, når du skal handle ind til påsken. Mærket "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse" er din garanti for bedre dyrevelfærd!

Vis på Facebook